Gesinshuis konsekwent getransformeer: ​​van gewone na lewendige

Skuilplek
Twee dinge was belangrik vir die bouers en het die besluit beïnvloed om hierdie huis te koop en dit nou op te knap. Aan die een kant woon die kliënt se ouers naby en kan hulle die kindersorg vinnig en maklik oorneem. Aan die ander kant wou hulle doelbewus in hul vrye tyd die rustigheid van 'n nie-binnestad, hip distrik geniet. “Omdat ons beroepe baie lewendig, vinnig en gevarieerd is. Die kontras is goed vir ons, ons kan ons batterye hier herlaai,” betower die kliënt.
bevoegdheid
Die samewerking tussen kliënt en argitek is suksesvol wanneer hulle mekaar verstaan ​​en vertrou. Die hoeveelheid inligting wat vandag op die internet beskikbaar is oor bou en leef, verlei baie mense wat wil bou om te glo: Dit is maklik, ek kan dit self doen, ek kan help om dit te ontwerp. Die beplanners was bly toe hierdie kliënte sê: “Ons wil ook nie hê iemand buite die veld moet in ons werk praat en alles beter weet nie. Ons hou van die manier waarop jy ontwerp. Ons is oop vir idees en laat ons ons verras! "

Dit het net gewerk en die begrip was van die begin af daar. Dit dra oor na die hele werk van Charlotte Wiessner, argitek

Hermodellering
En so het die argitekte begin: boudienste en konstruksie - alles in orde. Ten spyte van die aansienlike oppervlakte het die kamers klein gelyk, hoekies en gaatjies en donker. Hulle het mure op die grondvloer verwyder, die plafon in die ingang oopgemaak, 'n nuwe reeks kamers geskep en siglyne deur die gebou moontlik gemaak. ’n Liggrys blootgestelde vloer verbind nou die kamers op die grondvloer. In elke vertrek is een muur liggrys geverf en ligte uit 'n reeks is gebruik. Hierdie eenvormige agtergrond, wat strelend vir die oog is, laat die geselekteerde meubels, teëls en prente tot hul reg kom. Minder, doelgerigte en gekoördineerde keuse van kleure en materiale skep 'n meer lewendige atmosfeer. Die jong gesin is absoluut opgewonde – hul verwagtinge is oortref.

Leefarea: 198 vierkante meter
Eiendom: 970 vierkante meter
Konstruksie: Voorafvervaardigde huis in houtraamkonstruksie, 1991
Argitektuur: CARLO Berlyn argitektuur en binneontwerp

Materiaal en produkte

Buitemuur: pleisterstelsel van Sto, met materiaalinsetsel om spanning deur verhoogde hitte te absorbeer. Blootgestelde rei op die grondvloer deur Saint-Gobain Weber. Muurkleure: Farrow & Ball. Ligte in die wintertuin: Birds Nest, AY Illuminate; in die kombuis: Acrobat, DCW; bokant die etenstafel: Lampe Gras, DCW. Kombuis: Berlynse kombuis met Bora-kookplaat. Kaggel: Aduro. Leunstoel: Eierstoel deur Fritz Hansen. Badkamer: dakvensters van Velux, teëls Metro-teëls, Golem, toebehore van Dornbracht, wasbakke van Catalano, kas van die skrynwerker, ontwerp: CARLO Berlin.

Laat Jou Kommentaar

Please enter your comment!
Please enter your name here